Cute Polka Dotted Rainbow Bow Tie Ribbon

Svoj stil..

Pozdrav svima, i dobrodošli na moj blog!
Za danas sam spremila neku vrstu pomoci da izgradite svoj stil odnosno neki detalj po kome cete biti prepoznatljivi.Naravno ja sam odlucila da  to bude stil mode odnosno oblačenja.Pa da krenemo!

              1.Kada ne znate šta da obučete,a nemate tu garderobu a nemate čak ni stardollar(što je u mom slučaju često)mozete se osloniti na svoj ukus i naravno ono što ja stalno radim zamislim da ja imam sve te stvari i  onda sta bih ja obukla  i nesto u čemu me ne bi bilo sramora da izlazim.
2.Ako vam se dogodi da uopšte nemate garderobe koja bi vas zadovoljila onda biste mogli da dokupite neke ogrlice koje su odprilike 36sc ili malo više ali tu se cena obrće.Jer ogrlice daju potpuniji izgled.
3.Mozete ako imate neku lepu traku za kosu  da je stavite na sebe i nekako ce vam biti lakše da uklopite stvari(ja stalno nosim trake,lol,i u strv. i na stardoll-u)
4.Naravno ovo je po meni najbitniji deo!!!I mislim da ovo treba da pročitate!!!!!!A to je  ..........................................................................................................................................................................
KUPOVINA!(čarobna reč<3)
Ako imate novac a ne znate kako da ga potrošite onda  razgledajte malo ostale lutke pa šta vam se dopadne ili nemorate baš sve potrošiti na modu ja uvek potrošim sve na dekor,lepotu i modu ali ponekad, jer sada imam dovoljno kosa, na kose!!Ali uvek mi ništa ne ostane to je bolest!!!!!!!
Primer:Ja mislim da jedino ja od mojih prijatelja brinem o apartmanu ili o poredjanosti u salonu lepote.Mislim da sam prepoznatljiva u tome!
                       I poslednje ali ne i najnebitnije 5. se odnosi na sve vas koje želite da budete  ,,popularne" i oblačite se sve isto. Nemojte ovo da shvatite loše jer ja zaistaa nemam ništa protiva vas ali da li ste videli neku pznatu lutku sa onolikim trepavicama,grudima itd.Moram priznati i ja sam bila takva ali onaj moj 1. savet je objasnio sve!Tako da mislim da treba da budete jedinstvene i sebi lepe A ne da se trudite da imate dečka.Oni vas ni ne poznaju!Budite obazrivi.I naravno TO JE TO! <3<3<3
P.S.Nadam se da vam se post svideo i da vam nije smetala moja iskrenost!


                                                                               Voli vas vaša
                                                                                         nedaReal
                                                                         

Нема коментара:

Постави коментар